top of page
pexels-energepiccom-313690.jpg

KAMA STRESS MANAGEMENT

Vi i KAMA har personlig gått gjennom kriser med helsen, forårsaket av kronisk stress. Vi har opplevd hvordan stress sakte kan svekke evnen til å prestere og føle glede, inntil kroppen ikke lenger klarer å henge med i svingene. Skildringen blir dessverre stadig vanligere i dagens hektiske samfunn, men mange fortsetter å bite tennene sammen. Det er en tikkende bombe som står klar til å gå av når som helst. 

Vi tilbyr kort og konsis kunnskap om kosttilskudd mot stress, basert på forskning i en kvalitet og kvantitet som er vanskelig å betvile.

 

De aller fleste kosttilskudd fungerer ikke i nærheten av slik de blir markedsført. Vi har finkjemmet forskningslitteraturen for kosttilskudd som har påstander mot stress. Vi fant at kun et fåtall av tilskuddene hadde blitt studert på mennesker, og bare noen få av disse igjen fant en signifikant effekt.

Forskningslitteraturen indikerer likevel at noen utvalgte kosttilskudd har både god og spesifikk effekt mot stress. Ikke nødvendigvis som et mirakel alene, men som et betydelig merkbart hjelpemiddel. Det er disse vi ønsker å fremheve og informere om.

Vi har et fokus på å presentere informasjonen på en kortfattet måte, men også på en måte som gjør det enkelt å bekrefte at informasjonen er korrekt. Dersom de tilhørende referansene ikke svarer på eventuelle spørsmål, er det bare sende en melding. 

 
 
bottom of page