top of page
Image by Scott Graham

Hva er egentlig Stress?

Personvernerklæring

Innledning:
 

I denne personvernerklæringen forklarer vi hva slags personopplysninger vi lagrer og hvordan vi behandler de.

Din brukerkonto:

Ved oppretting av en brukerkonto hos KAMA Stress Management vil denne være personlig, og du har selv ansvar for å ikke gi andre tilgang til kontoen din. Ved eventuell deling av personalia og bilde, vil vi ha rettighet til å bruke dette i forbindelse med tjenesten.

Ved abonnering:

 

Dersom du er aktiv kunde eller abonnerer hos oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Dersom du ikke har et aktivt kundeforhold, vil denne markedsføringen kun brukes dersom du har gitt oss et samtykke til det. Du kan når som helst bestemme at slik markedsføring skal opphøre ved å melde deg av. 


Behandling av personopplysninger:

Personopplysninger kan kun knyttes til en enkeltperson. Ved innhenting, registrering og lagring av personopplysninger, samt utlevering finnes det særskilte regler i personopplysningsloven. Behandlingsansvarlig for personopplysningene er Kama Stress Management AS, org. nr. 929 576 896, Daglig Leder. Ved behov for å kontakte Daglig Leder kan e-post adressen post@kamastressmanagement.no benyttes.

Opplysningene innsamlet på våre nettsider:

For at vi skal kunne tjene våre kunder så effektivt som mulig samler vi inn personopplysninger. Dette inkluderer:

 

Opplysninger du selv oppgir til oss: for eksempel informasjon som du legger inn ved å registrere deg som kunde, som for eksempel navn, telefonnummer, adresse og e-post. Vi lagrer også mottatt informasjon dersom du kontakter oss, for eksempel via e-post. 
 

Vi lagrer informasjon som vi får ved at du bruker tjenestene våre. Dette avhenger av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Dette inkluderer for eksempel enhet og internett-tilkobling. I tillegg vil nettverks-id og unike identifikasjonsfiler samles inn. 

 

Som et ledd i den digitale markedsføringen bruker vi ulike programmer. Disse bidrar til å gi oss informasjon om deg som kunde, og gir oss mulighet til å tilpasse vår kommunikasjon med deg. Dette gjelder for eksempel Google Analytics og Facebook Pixel. Google Analytics vil lagre IP-adressen din og samler inn statistikk og informasjon som kan sørge for at brukeropplevelsen forbedres, mens Facebook Pixel vil analysere ditt besøk på kamastressmanagement.no for å tilpasse annonser som vises til deg på Facebook.

Vi lagrer din aktivitet som for eksempel: kjøp i nettbutikk, andre sider du er inne på, hvilke funksjoner du har brukt, og hvilke produkter du kjøper. Vi lagrer også informasjon om din posisjon når du bruker våre tjenester. 

Når du benytter våre tjenester lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. 


Deling av opplysninger:


All innhentet informasjon vil i utgangspunktet forbli hos Kama Stress Management, men kan ved unntak utleveres til samarbeidspartnere som har behov for opplysningene for å levere tjenester til oss. Ved enkelte tilfeller vil vi være lovpålagt å utlevere opplysninger. Dette vil eksempelvis være til offentlige myndigheter dersom det foreligger mistanke om lovbrudd, eller ved innsynsbegjæringer.

Administrering av personopplysninger:

Du har rett til å be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Sletting:

Du har rett til å få dine personopplysninger slettet uten ugrunnet opphold. Du kan derfor når som helst be oss slette opplysninger om deg selv. Men merk at informasjon som vi er pålagt å beholde av hensyn til andre rettslige forpliktelser (som for eksempel bokføringsloven) ikke vil bli slettet.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål angående personvernerklæringen, ta gjerne kontakt med oss på post@kamastressmanagement.no

 

bottom of page